Op zoek naar vakantiewerk? Zoek een leuke AH bijbaan!

Dat deze zomer niet loopt zoals we hadden verwachten is een understatement. Vanwege de grote gezondheidsrisico’s zijn er dit jaar geen festivals en zullen veel mensen niet op vakantie gaan. Mocht jij een van die personen zijn die lekker in ons kikkerlandje blijven, zal je ongetwijfeld veel vrije tijd over hebben. En dat is natuurlijk erg fijn als jij een leuk zakcentje wilt verdienen. Heb je al een AH bijbaan gedacht? In deze blog bespreken we de mogelijkheden hiervan. Lees snel meer!

Vulploegmedewerker

Als je aan een AH bijbaan denkt, denk je waarschijnlijk als eerste aan een vulploegmedewerker. Het vervullen van deze functie is een belangrijke taak. Jij zorgt er immers voor dat mensen in Nederland een heerlijk avondmaal kunnen koken. Zonder vulploegmedewerkers zullen de schappen in de winkel leeg zijn en kan men ook geen boodschappen doen. Bovendien zal je als vulploegmedewerker ook klanten moeten helpen met het vinden van de producten die zij nodig hebben. En dat is natuurlijk wel zo belangrijk!

Cassiere

Is werken in de vulploeg niets voor jou? Wellicht is de functie als cassiere een betere match. Voor deze functie hoef je geen speciale opleiding te volgen. Hierbij word je ingewerkt door een ervaren collega. Ook deze AH bijbaan behoort tot een belangrijke functie: je zorgt er namelijk voor dat klanten hun wisselgeld terugkrijgen en zorgt ervoor dat zij de winkel tevreden verlaten. Als cassiere ben je namelijk het gezicht van het bedrijf aangezien jij de laatste medewerker bent die klanten zien. 

Verkoopmedewerker

Of hou je meer van adviseren en verkoop? Als verkoopmedewerker ben jij specialist van de een van de versafdelingen zijn. Dit kunnen de volgende afdelingen zijn: brood, kaas, vleeswaren of groente en fruit. Bovendien zorg je ook nog eens voor de perfecte productpresentatie, zodat de afdeling goed draait. 

Solliciteren voor een AH bijbaan

Heb je interesse gekregen in een van deze functies? Dan kan je eenvoudig solliciteren door een CV + motivatiebrief te uploaden op WerkAh.nl.