Vette ideeën voor op kantoor

Qua interieur hebben veel bedrijven dat ze kiezen voor een veilige en bekend interieur. Qua kleurcombinaties wordt doorgaans gekozen voor neutrale kleuren zoals wit, zwart, grijs of houtkleur. Dat is jammer, want de meubels die je gebruikt kunnen een sterke impact hebben in de uitstraling van de gehele organisatie. Lees daarom hieronder hoe en waarom je je interieur kunt verbeteren.

Maak het eigen

Door een bijzondere kantoorinrichting maak je je kantoor, wat een groot onderdeel is van de identiteit van je onderneming, kun je nog meer je merk uitstralen. Dit kun je doen door middel van kleurenmimiek of door het gebruik maken van patronen en vormen die steeds weer voorkomen.

Heeft jouw onderneming bijvoorbeeld een lichtblauw logo in combinatie met diep zwart? Dan is het een leuk idee om op veel plekken in je kantoor een aantal keren de blauwe punten terug te laten komen! Als het gaat om vormen, kun je deze ook zo nu en dan laten terugkeren. Is je logo bijvoorbeeld een vergrootglas, dan kun je deze laten terugkomen als bijvoorbeeld de lampen in de gang.

Inspireer je personeel

Op maat gemaakte kantoormeubels die helemaal horen bij het bedrijf, kunnen ook een inspirerende werking hebben op je personeel. Medewerkers werken natuurlijk vele malen liever in een kantoor/omgeving waar ze blij van worden, dan in een standaard stoffig kantoor waarbij het behang en meubilair niet meer van deze eeuw zijn!

Naast je personeel, kan een indrukwekkend interieur ook jouw als ondernemer of manager inspireren. Ieder individu kan voordeel halen uit een inspirerende omgeving. Doe dus ook niet jezelf tekort door voor standaard, eenvoudig en oninteressante kantoormeubels te kiezen.

Decoratie

Naast een nieuwe bureaustoel, bureau, opbergkast etc. kun je ook door middel van decoratie een hele hoop verbeteren voor wat betreft de look en feel van je kantoorruimte. Planten brengen al heel wat verschil, maar ook een bijzonder schilderij kun je gebruiken om een meer inspirerende omgeving te maken.