Top 8 vakantiebaantjes

vakantiebaantje

Wanneer de meesten de vakantie ingaan is een baantje zoeken wel het laatste waar ze aan denken. Zo zijn er toch nog genoeg mensen die in de vakantie op zoek zijn naar een leuke en uitdagende baan om wat bij te verdienen. Dit proces kan nogal lastig zijn wanneer je nog geen enkel idee hebt over wat er nou allemaal mogelijk is. Daarom hebben we deze top 10 samengesteld om je inspiratie te geven:

 

  1. Kampbegeleider

Wanneer je geïnteresseerd bent in een leiderschapspositie dan is het worden van een kampbegeleider echt iets voor jou.  Naast je functie als leider kun je tegelijkertijd ook nog eens genieten van de buitenlucht, het zomerweer, en nieuwe mensen leren kennen. Drie vliegen in één klap!

 

  1. Verkoopmedewerk(st)er

Hier zou je zelf vast ook wel op kunnen komen. Maar wanneer je op zoek bent naar een goed betaalde vakantiebaan dan is het worden van een verkoopmedewerk(st)er van jouw favoriete merk de ideale keuze. Daarnaast kun je misschien ook nog eens wat kortingen scoren.

 

  1. Desk researcher

Desk research is interessant, uitdagend maar ook rustgevend. Als desk researcher ga je op onderzoek uit. Hierbij controleer en analyseer je beschikbare gegevens van bedrijven op betrouwbaarheid en verken je de mogelijkheden van de klant. Hartstikke leerzaam dus.

 

  1. Stagiair

Veel bedrijven staan te popelen om nieuwe stagiairs aan te nemen. Nou betalen de meeste stages niet veel, toch zijn stages de beste manier om te leren. Met je nieuwe vaardigheden kun je in de toekomst weer een betere functie vinden, of zelfs een baan landen bij je stageplek!

 

  1. Oppasser

Heb je misschien een tante, oom, buurvrouw of kennis die jonge kinderen heeft? Stel voor om een aantal keer per week op te passen! Zo hebben zij even pauze van ouderschap, en kun jij met plezier wat centjes bijverdienen.

 

  1. Bijles geven

Presteer je goed in een bepaald vak of heb je ergens veel kennis over? Deel je kennis met anderen in ruil voor een vergoeding.

 

  1. Online producten verkopen via Marktplaats of eBay

Heb je nog wat oude spullen liggen die je niet meer gebruikt? Verkoop ze online!

Wanneer je een oogje hebt voor koopjes kun je zelfs producten inkopen en daarna weer doorverkopen met een flinke winstmarge. Toch is het wel verstandig dat je realistisch blijft, je kunt hiermee ook ontzettend veel geld verliezen.

 

  1. In de bioscoop werken

Een echte aanrader voor filmliefhebbers aangezien je bij vele bioscopen en theaters vaak gratis of met een enorme korting de nieuwste films kunt bezoeken.

 

De beste vakantiebaan voor jou

Uiteindelijk bestaat “de beste” bijbaan niet. Iedereen is anders en elk persoon heeft zijn/haar eigen interesses en voorkeuren. Hier kom je alleen achter door zoveel mogelijk baantjes uit te proberen. Begin in ieder geval met iets dat je leuk lijkt, zo kom je een stap dichter bij het vinden van de perfecte vakantiebaan voor jou!