Part time job nodig? Dit kan je doen

Als je nog studeert of veel tijd voor de familie nodig hebt is een part time job waarschijnlijk een van de best oplossingen die er zijn om een stabiel inkomen te garanderen. Het grote voordeel van part time werken is natuurlijk dat je er ook wat extra tijd in de dag mee overhoudt. Dat maakt het voor veel mensen een makkelijkere keuze om te maken ten opzichte van full time jezelf in je werk investeren. Het is tegenwoordig wel soms lastig om te weten wat voor banen er allemaal beschikbaar zijn. We hebben hier in ieder geval eventjes een paar plekjes waar je makkelijk een parttime baantje kan vinden op een rijtje gezet.

Een baantje als Orderpicker

Als orderpicker ga je vooral aan de slag in de magazijnen van winkels, maar je hoeft er niet bang voor te zijn dat je veel gaat sjouwen. Jouw taak wordt in principe om gewoon alle inkoop die binnenkomt te registreren en te organiseren zodat de winkel er makkelijk mee aan de gang kan gaan. Meestal ben je dan maar een paar uur per dag nodig, namelijk wanneer de ladingen van de winkel binnenkomen. Het nadeel is wel dat je dan vaak wat vroeger op moet, maar je wordt er ook verder wel goed voor gecompenseerd. Het fijne is ook dat je dan nog het grootste gedeelte van je dagen overhoudt. Je kan op het internet makkelijk genoeg orderpicker vacatures

Servicemonteur

Als servicemonteur ga je vaak te werk om machines goed te onderhouden. Het is dan vaak wel handig als je zelf ook een beetje aanleg hebt voor de techniek, maar er wordt je vrijwel altijd een stoomcursus aangeboden en een training voordat je daadwerkelijk aan de slag gaat. Jouw typische dag zal dan gaan bestaan uit het onderhouden en repareren van machines van bepaalde cliënten. Dit is ook een beroep waarbij je behoorlijk  Daarbuiten is het ook een vak waarbij je eigenlijk zoveel kan werken als je wilt. Er is altijd wel genoeg werk, dus mocht je zelf nog op zoek zijn naar een baan met flexibele uren, dan is dit ook een aanrader. Ook voor servicemonteur vacatures kan je prima terecht op het internet. Let dan natuurlijk wel goed op de bron van de advertentie.

De service industrie in

Een van de plekjes waar je ook nog tegenwoordig nog steeds het makkelijkst tijdelijk een baantje vindt is in de horeca en de service industrie. Het is nu natuurlijk wel een beetje moeilijker met de horeca maar grote delen van de service industrie kunnen nu ook makkelijk vanuit huis werken. Je kan dan bijvoorbeeld bij een helpdesk in de chat of in de telefoonlijn gaan zitten. Dat is nu al helemaal makkelijk geworden omdat je nu ook niet de problemen hebt met rijstijd. Op die manier hou je dus nog meer tijd voor jezelf over, en dat kan zeker wel wat extra tijd opleveren in een dag. Sterker nog, als je de energie er voor hebt plan je de uren die je normaal aan rijstijd zou besteden gewoon ook in bij het baantje. Op die manier hou je aan het einde van de maand ook nog ruim wat extra’s over.