Interimmer vinden via Rooss interimmers, hoe werkt dat?

Je bent een ondernemer en je hebt een klus open staan bij je bedrijf die nog vervuld kan worden. Je kunt denken aan een freelancer, maar ook aan een interim medewerker. De twee staan vrijwel gelijk aan elkaar, maar toch zitten er wel verschillen in de functies. Interimmers kunnen tegenwoordig veel gevonden worden. Alleen weten veel mensen niet hoe dit werkt en waar je dan de juiste interim medewerker vindt. Wat is een interimmer? En hoe werkt dit? Dat lees je hier:

Wat is een interimmer?

Een interim medewerker is iemand die tijdelijk een functie invult binnen een bedrijf. Interim betekent dan ook in het Latijn: tussentijd. Een medewerker voor even dus. Een interim medewerker staat onder een contract bij een detacheringsbureau. In dit geval is dat bij Rooss interimmers. Dit is een vast of tijdelijk contract waarbij je van het bureau, waar je ingeschreven staat, salaris uitbetaald krijgt. Het grootste voordeel van een interimmer is het feit dat je gewoon doorbetaald krijgt als je even geen klus hebt. 

Hoe vind je een interimmer?

Rooss interimmers is een site waarop er veel interim medewerkers bij elkaar komen met ieder hun eigen profiel met hun kwaliteiten en eigenschappen. Een opdrachtgever is vaak opzoek naar een persoon die enigszins wel beschikt over de kwaliteiten die bij de klus passen. Ook het aantal beschikbare uren moet bij een klus van een opdrachtgever passen. 

De site van Roos gaat anders in z’n werking dan de meeste detacheringsbureaus. Roos staat ervoor dat opdrachtgevers onafhankelijk tussenpartijen moeten kunnen werven. Dit, zodat ze makkelijk zelf freelance interimmers kunnen vinden. Ook wil zij dat beide partijen vrij en onafhankelijk blijven en dat de partijen niet te maken krijgen met onnodige belemmeringen. Roos gelooft erin dat dit allen kan als niemand aan de match of aan het zoeken wil verdienen en het beide partijen makkelijk wordt gemaakt. 

Interim worden

Wil jij een interim worden? Maak het jezelf dan makkelijk en wordt dit bij Rooss-interimmers. Registreer jouw account met je eigen KvK registratie. Creëer jouw profiel. Het profiel is een soort verkorte cv. Het bestaat uit jouw beschikbare uren en de verdere info, een overzicht van jouw eigenschappen en kwaliteit en een introductie over wie jij bent en wat jij kan betekenen. Vervolgens publiceer je je account en dit maakt je zichtbaar op de website en dus zichtbaar voor opdrachtgevers. Zorg ervoor dat je een goed en onderhouden LinkedIn profiel hebt. Opdrachtgevers die geïnteresseerd zijn zullen namelijk een kijkje nemen op je LinkedIn. 

Nu je op de hoogte bent van het vinden van een interim, kun je aan de slag gaan en de site eens bezoeken. Op naar veel fijne werkuren met deze fijne interimmers!