Een strak weggewerkte TV-muur

Altijd al een strakke woning willen hebben maar geen idee hoe je dit kunt realiseren? Je kunt je woning op verschillende manieren strak maken. Je kunt bijvoorbeeld beginnen met het ‘zwarte gat’ ofwel de TV mooi weg te werken. Een TV wegwerken gaat vaak door middel van een TV-muur. Dit is een strak meubel waar de TV in staat, die vaak ook dicht kan. In een extra luxe uitvoering van dit meubel kunt u bijvoorbeeld een open haard toevoegen, en zitten er kastjes in het meubel om verschillende spullen op te ruimen, bijvoorbeeld het speelgoed van jouw kinderen. Ook wordt de soundbar van de TV verwerkt. Meer weten over hoe je je woning er strak uit kan laten zien? Laten we nou net wat tips hebben:

  1. Houd het zo minimalistisch mogelijk, zoals ze wel eens zeggen ‘minder is meer’. Door het rustig te houden gaat alles er veel strakker uit zien.
  2. Natuurlijke materialen: ga eens voor een vloerkleed die er natuurlijk uitziet of probeer hout te verwerken in je interieur. 
  3. Plantjes voor meer zuurstof en voor een mooiere uitstraling zijn altijd goed. 
  4. Strakke lijnen in je interieur zorgen er al snel voor dat je een veel meer ‘professionele’ look in je huis krijgt. 
  5. Last but not least: gebruik kleuren, bijvoorbeeld een mooie afgelakte pastel deur of een gekleurde plaid op de bank. Kleur maakt fris. Maar waak er wel voor dat je woning niet té donker wordt.

Als je deze tips aanhoudt gaat je eigen woning er al een stuk beter uit te zien. En zoals de tips al zeggen: het hoeft niet veel of heel duur te zijn. Ook is het belangrijk dat je een beetje warmte in je woning gaat brengen voor een betere uitstraling.Als je niet alleen maar van minimalistisch houdt, kun je ook nog gaan voor kleuren zoals donkerblauw, bordeaux rood of donker paars. Let op: hier moet je wel echt van houden. Met dierlijke vloerkleden of kleine kleedjes op de bank of salontafel krijg je toch al gelijk een warm gevoel? Ook is het goed om te bedenken wat de lichtinval is in de ruimte. Licht is natuurlijk altijd goed. Om het af te maken helpen accessoires altijd heel goed. Koop bijvoorbeeld een paar extra kaarsen voor de sfeer.