Een nieuwe baan in de werktuigbouw

Ben je op zoek naar een nieuwe baan en wil je graag werkzaam zijn in een technisch vak? Er is tegenwoordig veel vraag naar CAD tekenaars dat vacatures het aanbod overstijgen en dat zorgt ervoor dat professionals op dit gebied meer dan gewild zijn. Wil je ooit solliciteren op een CAD vacature? Neem dan contact op of schrijf je in op de website.

Werktuigbouwkunde gestudeerd? Volop kansen

Op het gebied van techniek zijn er super veel vacatures momenteel, eigenlijk teveel omdat ze niet allemaal vervuld kunnen worden. Als je hebt gestudeerd in een technische richting, bijvoorbeeld werktuigbouwkunde dan heb je een goede keus gemaakt wat dat betreft. Je hoeft de komende jaren namelijk eerst zonder werk te zitten. Ook als je nog niet direct ervaring hebt met programma’s zoals CAD dan kan je dit eenvoudig bijleren.

Plan, Bouwen, Stellen, Architect, Cad, Kunstenaar, Pen

Vacatures van de beste werkgevers

Zoals al even kort genoemd hebben zijn er tegenwoordig veel vacatures op het gebied van bouw en architectuur, werktuigbouw en civiele techniek. CAD-tekenaars zijn tegenwoordig meer dan nodig bij bedrijven. Wij selecteren daarom de beste bedrijven voor je met de meest interessante vacature is. Wil je ook kans maken op een leuke baan in deze richting? Schrijf je dan in en solliciteren op de vacature bij Cadix.nl.

Origami, Crane, Potlood Op Papier, Gom, Papier, Vouwen

Detachering van CAD tekenaars

Het komt ook vaak voor dat CAD tekenaars op parttime op interim-basis worden ingehuurd, dit kan handig zijn omdat de vacatures vaak een tijdelijke basis hebben. Voor een speciaal project of om een gebouw af te maken bijvoorbeeld. Ook als je gedetacheerd wil worden als CAD professional dan kun je bij ons terecht.