Een leerzame bijbaan

Een leerzame bijbaan

Heb jij wel eens gedacht aan huiswerkbegeleiding als bijbaan? Waarschijnlijk niet. Dat is ook niet gek, maar toch is dit één van de leukste bijbanen. Als huiswerkbegeleider help je kinderen met hun huiswerk, maar help je ook met plannen en het zelfvertrouwen. Het is meer dan alleen uitleg geven. 

Wist je dat je tegenwoordig ook huiswerkbegeleiding en bijles vanuit huis kan geven? Een uniek instituut biedt tegenwoordig ook online huiswerkbegeleiding aan. Dit betekent dat je zelfs in pyjama kinderen kunt helpen. Benieuwd hoe dit kan? Lees vooral door! 

Online huiswerkbegeleiding 

Tegenwoordig is online huiswerkbegeleiding een logisch gevolg. Toch is het nog steeds een uniek concept. Mr. Chadd biedt kinderen de mogelijkheid via een app altijd vragen te stellen. Overdag, in het weekend of in de avonden, het maakt niet uit. Er staan altijd onderwijsdeskundigen klaar voor de kinderen. Zo hoeven de kinderen niet te wachten tot hun afspraak met de huiswerkbegeleider. Kinderen lopen nooit meer vast tijdens het maken van huiswerk.

De online huiswerkbegeleiders 

De online huiswerkbegeleiders zijn universitaire studenten. Wanneer je studeert aan de universiteit kun je je aanmelden voor een baan als begeleider. Je vult een formulier in waarbij je aangeeft welke vakken je graag zou geven. Daarnaast doe je een assessment. Hiermee word je kennis getest. Zo waarborgt Mr. Chadd de kwaliteit van elke huiswerkbegeleider. 

Je kunt zelf aangeven hoeveel uur je wilt werken en of je ook fysieke bijles of huiswerkbegeleiding wilt geven. Zo bepaal je zelf of jij gaat werken in je pyjama of ook aan de slag gaat bij de kinderen thuis. Bovendien kun je jezelf ook gewoon inroosteren! Dit maakt het extra makkelijk om te combineren met je studie. 

Wanneer ben je geschikt? 

Studeer jij aan een universiteit? Ben je sociaal? Ben je assertief? En ben je behulpzaam? Dan ben je zeker geschikt als huiswerkbegeleider. Je bent geschikt wanneer je beschikt over het juiste niveau om uitleg/les te kunnen geven. Natuurlijk moet je ook een connectie hebben met de doelgroep. 

Doordat online huiswerkbegeleiding ook wordt aangeboden buiten de normale werktijden, kun je jezelf zeer flexibel inzetten. Dit maakt het ook aantrekkelijk om dit te doen naast je studie. Heb je dus minimaal 6 uur over elke week, beschik je over het juiste niveau en wil jij een nieuwe uitdaging aan gaan? Dan moet je je zeker inschrijven.